s5 logo

javascript:;

FAQs

 

Her har vi samlet et knippe spørsmål og svar som kanskje også dekker ditt behov for informasjon.

Hvis du ikke har funnet svar på ditt spørsmål kan du ta kontakt med oss på tlf. (+47) 922 04 515 for generell informasjon..

faq-icon

 

Kategorier

Pris og betaling

 • Kan man få refusjon for TFT-utgiftene?

  Noen NAV-kontor har TFT som et alternativ i kvalifiseringsprogrammet, se http://www.nav.no/Sosiale+tjenester...programmet

  Vi har mange eksempler på at saksbehandlere ved NAV-kontorer over hele landet dekker utdanning, men sjelden behandling. Vanlig refusjonsordning etter henvisning fra lege, av same type som f.eks til fysioterapi, finnes foreløpig ikke.

  Hits :  103
 • Hvorfor koster det så mye?


  Hos psykolog som har driftstilskudd/refusjonsordning vil selvsagt prisen for pasienten være lavere, men det er da "det offentlige" som betaler mellomlegget.
  Erfaringene viser dessuten at TFT,brukt for en lang rekke lidelser/tilstander/sykdommer, med stor sannsynlighet vil gi raskere hjelp enn mange får med andre behandlingsformer.
  Hos oss får klienten i tillegg opplæring i en effektiv selvhjelpsteknikk som kan brukes resten av livet.

  Hits :  165
 • Hvorfor koster dere mer enn andre TFT-terapeuter?

  Mats Uldal-terapeuter har en kontinuerlig kvalitetssikring som ingen andre TFT-terapeuter har. Det å kunne gi denne tryggheten til deg som klient, koster mer enn om vi ikke hadde hatt den. Når TFT virker, er den uansett verdt mye mer enn den prisen vi eller noen andre tar.

  Hits :  160