s5 logo

javascript:;

FAQs

 

Her har vi samlet et knippe spørsmål og svar som kanskje også dekker ditt behov for informasjon.

Hvis du ikke har funnet svar på ditt spørsmål kan du ta kontakt med oss på tlf. (+47) 922 04 515 for generell informasjon..

faq-icon

 

Kategorier

Gjør det mulig pakken

 • Hvorfor skal jeg ta en behandlingspakke på fem timer og ikke enkelttimer?

  Vi som arbeider med TFT har et sterkt ønske om å hjelpe våre klienter best mulig. Vi skal i løpet av behandlingene løse det problemet eller de problemene klienten kom for. Vi ønsker også å øke sannsynligheten for at problemene ikke kommer tilbake. Langtidsvirkning oppnås sikrest dersom vi behandler flest mulig av de underliggende årsaker til at klienten sliter i hverdagen. Når vi gjør dette øker livskvaliteten - noe som igjen er med på å forebygge framtidige plager/lidelser. I tillegg skal vi gi dem opplæring i hvordan de kan bruke TFT på seg selv og sine nærmeste -gratis for resten av livet. Alt dette gjør at vi i de fleste tilfeller trenger 5 timer - eller mer.

  Hits :  46
 • Hva hvis jeg kjøper en femtimers pakke og ikke vil fortsette etter første time?

  Hvis du ikke vil fortsette etter første time, uansett grunn, avslutter du pakken og betaler kun for den tiden som er brukt.

  Hits :  54
 • Hvor mange timers behandling trenger jeg?

  Antall problemområder er det som først og fremst bestemmer hvor mange behandlingstimer som er nødvendig. Som en mal anbefales det en basis behandlingspakke på fem klokketimer. I løpet av disse behandlingene vil man forsøke å finne alt av hendelser i den enkeltes liv som har kraft til å skape unødvendige spenninger, for deretter å behandle dem én etter én inntil man ikke finner flere. Videre vil man også fokusere på opplæring i egen bruk av teknikkene.

  Hits :  65