s5 logo

javascript:;

FAQs

 

Her har vi samlet et knippe spørsmål og svar som kanskje også dekker ditt behov for informasjon.

Hvis du ikke har funnet svar på ditt spørsmål kan du ta kontakt med oss på tlf. (+47) 922 04 515 for generell informasjon..

faq-icon

 

Kategorier

Terapeutene

 • Hvilken TFT-terapeut bør jeg gå til?

  Alle som har gått på vår skole, MUIS, har fått grunnleggende opplæring og er dyktige nok til å være i “trafikken” når de er ferdige med utdannelsen. Siden vi ikke vet hvor mye de har praktisert etter fullført utdanning, kan vi ikke garantere kvaliteten på alle. For å kunne kvalitetssikre den enkelte terapeut, har Mats Uldal startet det vi kaller MU terapeutene, hvor MUIS-utdannede terapeuter får ytterligere opplæring og trening. Alle Mats Uldal-terapeuter er derfor testet og kvalitetssikret og sertifisert som Mats Uldal Tankefeltterapeuter Advanced Level. Dette er, så vidt vi vet, det første selskapet i verden som har en slik utvidet kvalitetssikring av TFT-terapeuter.

  Hits :  50
 • Har jeg vanlige pasientrettigheter når jeg går til en Mats Uldal-terapeut?

  Ja, en sertifisert Mats Uldal-terapeut, Advanced Level, er registrert som helserelatert personell, og har forsikringsordninger, klageorgan etc. som gir alle pasientrettigheter

  Hits :  38
 • Har en Mats Uldal-tankefeltterapeut taushetsplikt?

  JA, det har de

  Hits :  37
 • Har en Mats Uldal-tankefeltterapeut journalplikt?

  Ja. Det er ikke et lovpålagt krav, men et selvpålagt krav som Mats Uldal-terapeut Advanced Level.

  Hits :  41
 • Gir alle TFT-terapeuter samme type behandling?

  Tankefeltterapeut er ingen beskyttet tittel, og hvem som helst kan i praksis kalle seg tankefeltterapeut. Derfor kan man oppleve svært forskjellig behandling og effekt.
  Sertifiserte Mats Uldal-terapeuter, Advanced Level, er den eneste gruppen av terapeuter som har en kontinuerlig, garantert kvalitetssikring av alle sine terapeuter i hele landet, og som utelukkende bruker Mats Uldal Tankefeltteknikker i sitt arbeide. Dette gir deg en trygghet på at du får best mulig og samme type TFT uansett hvilken Mats Uldal-terapeut, Advanced Level, du oppsøker.

  Hits :  53
 • Er det ikke uansvarlig å la hvem som helst behandle alvorlige problemer etter så kort utdanning?

  Det er ikke utdanningens lengde som avgjør om noe er farlig eller ikke. Derimot handler det om hvor potensielt farlig noe er, og hvilke resultater man får. Dersom man tenker på farlig som skadelig, er det vanskelig å tenke seg at TFT kan være skadelig. TFT aktiverer kroppens eget reparasjonssystem for følelser. Ingen systemer i kroppen er skapt for å kunne skade seg selv. Siden vi ikke tilfører noe eller fjerner noe fra kroppen, er det svært lite sannsynlig at TFT kan være farlig.
  Så langt MUIS kjenner til er det på 30 år og etter hundretusenvis av behandlinger ikke rapportert at TFT-behandlinger har medført skader,verken nasjonalt eller internasjonalt.

  Hits :  42
 • Hvordan kan en tankefeltterapeut med kort erfaring hevde at kurering kan skje fort, når fagfolk med 30års erfaring vet at det ikke er mulig?

  Vet de at det ikke er mulig, eller vet de bare at de metodene som er brukt tidligere ikke kurerer
  problemet fort? Eller tror de at de to tingene er det samme?

  Dersom din datter fikk store angstproblemer, hvem ville du helst skulle hjelpe henne? En som har 30 års erfaring på at det ikke er mulig å løse, eller en med 1 års erfaring på at det er mulig å løse?

  Hits :  40
 • Er det ikke farlig å slippe løs mennesker uten medisinsk bakgrunn på syke mennesker?

  Det har aldri vært rapportert dødsfall eller alvorlige bivirkninger som resultat av TFT-behandlinger.
  Hvert år dør det i Norge mer enn 2000 mennesker som følge av bivirkninger av medikamenter. I USA dør det årlig mer enn 300.000 mennesker av samme årsak. Hva er mest farlig? Tyder det på at medisinsk bakgrunn er en garanti mot skader?
  Vi ser på dette som å ta førerkort; når man har tatt det, blir man regnet som trygg nok til å være ute i trafikken. Det er tiden man bruker ute i trafikken som avgjør hvor dyktig man blir. Og hva er egentlig mest farlig; å kunne kjøre et potensielt drapsvåpen på 1,5 tonn i 100 km/t, eller å banke noen på huden når de har følelsesmessige problemer…?

  Hits :  45
 • Hva gjør jeg hvis jeg er misfornøyd med en Mats Uldal-terapeut?

  Dersom du har spørsmål eller tilbakemeldinger om din terapeut kan du henvende deg til Mats Uldal Tankefeltteknikker. Eventuelle klager over behandling kan rettes til terapeutens medlemsorganisasjon, Norges Landsforbund av Homøopraktikere (NLH)

  Hits :  54