s5 logo

javascript:;

Artikler

Mats Uldal og Bitta Wiese setter kursen mot Uganda

MUHS african boyTorsdag 7. juni 2012 setter Mats Uldal og Bitta Wiese kursen mot Kasese, Nema og Bukangara, som ligger i Uganda, på grensen mot Kongo. Der skal de arbeide i tre uker sammen med tre andre fra TFT Foundation i USA og UK.

256 krigstraumatiserte skal i perioden behandles for PTSD som tredje og siste del av en studie. Når den også blir godkjent og publisert, vil det bety at TFT møter kriteriene for å være en evidensbasert behandlingsmetode for PTSD.

I samme periode skal ca 400 lokale behandlere få opplæring i TFT, slik at de kan fortsette arbeidet etter at vårt team er reist.

 

Har du lyst å bidra?

Sett gjerne inn et engangsbeløp til Mats Uldal Humanitære Stiftelse på konto nr 6001.05.02872, eller registrer et fast oppdrag på for eksempel kr 50, 100 eller 150 pr mnd.

Prosjektet vil føre til at det blir lettere å integrere TFT i samfunnet vårt, og mye lettere å få generell aksept for metoden. Vi er lovet nasjonal TV-dekning i løpet av de tre ukene vi er der. Noe mediadekning håper vi å få her hjemme, også.